15 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

ALMOINES DEMANA AJUDA A LA DIPUTACIÓ PER REFORMAR LA CASA DE LA MÚSICA

El president de la Diputació, Jorge Rodríguez, ha rebut l’alcalde d’Almoines, Juan Cardona, qui li ha presentat el projecte de millora d’un local imprescindible per a la vida cultural d’aquest poble de 2.300 habitants: una espècie de casa de la música polivalent que els propis músics «han mantingut renunciant a part de les seues retribucions», segons ha explicat l’alcalde.
El projecte exposat per Juan Cardona té un cost aproximat de 43.000 euros i la seua execució serviria per a condicionar definitivament les instaŀlacions i adequar-les als usos múltiples a què es destinen, des dels concerts de la banda de música a monòlegs o representacions teatrals.
L’Ajuntament d’Almoines, en paraules de l’alcalde, estaria disposat a «coŀlaborar en l’execució del projecte en la mesura de les seues possibilitats».
Per la seua banda, Jorge Rodríguez ha mostrat la seua disposició a estudiar una possible aportació de la Diputació a un projecte que «pretén millorar la vida sociocultural dels veïns d’Almoines». La subvenció cobriria una part del cost total de l’actuació i aniria destinada a les obres en la Casa de la Música, ja que l’Ajuntament es compromet a posar les màquines i completar la dotació econòmica de la intervenció.
En la reunió també ha eixit el tema del PPOS, el Pla Provincial d’Obres i Serveis que la nova Diputació presenta aquesta setmana, que en el cas concret d’Almoines destina 109.000 euros perquè l’Ajuntament puga invertir en les actuacions que considere prioritàries. «El més important d’aquest nou PPOS i qualsevol pla d’aquest equip de govern és el respecte per l’autonomia dels alcaldes» —ha manifestat Jorge Rodríguez.

Articles relacionats