14.2 C
Gandia
Dissabte, 2 desembre, 2023

QUINS VEHICLES CONDUEIXEN ELS POLÍTICS?

 

No obstant açò, no tots els diputats populars condueixen vehicles de gamma mitjana. Els ministres Rafael Catalá i Fátima Báñez, per exemple, opten per un VolskwagenToureg i un Mercedes Classe A, respectivament. En el cas del titular de Justícia en funcions es tracta d’un vehicle tot terreny de 2005, valorat en 11.495 euros, segons xifres de Mitula, i en el de la ministra d’Ocupació, d’un cotxe de l’any 2010, que, a dia d’avui, podria costar al voltant d’11.000 euros. Encara en les files populars, sorprenen casos com el del diputat per Tenerife Pablo Matos, que posseeix el 25% d’un vaixell de 10,20 metres d’eslora o del representant castellonenc Miguel Barrachina, qui té en el seu garatge un tractor MasseyFergusson de 2013 (és agricultor a temps parcial, professió que compagina amb la seua activitat política).

Un altre socialista, el diputat per Almeria Juan Jiménez Tortosa també posseeix tres vehicles (dos cotxes i una moto), entre ells un Audi A4 de 2009, mentre que l’actual president del Congrés, Patxi López, condueix un modern i urbà Fiat 500, el model que ressuscita el clàssic cotxe italià nascut en la postguerra i popularitzat durant els anys 60.

Ciutadans: el gust per les motos d’Albert Rivera
A diferència dels seus homònims d’altres partits, Albert Rivera ha reconegut en diverses ocasions ser aficionat al món del motor i, en concret, a les motos. El líder de Ciutadans posseeix una Yamaha FZ1 de 2009 i té, a més, un Volkswagen Golf de 2012, valorat, segons xifres de Mitula, en 13.500 euros. El seu company de partit José Ignacio Prendes, diputat per Cantàbria i secretari segon de la Mesa del Congrés, també ha declarat dos vehicles: un Audi A4 Avant TDI de 2013 i un Mazda 2 de 2008, que a dia d’avui podria costar uns 4.000 euros.

Articles relacionats