«Alma de Acero» i el Memorial d’Emilio Peris «El Zurdo» fan que la Sala de Pediatria de Bellreguard brille d’alegria i color

Alma de Acero ho han tornat a fer, amb l’ajuda de la recaudació del Memorial Emilio Peris «El Zurdo», la sala de pediatria del Centre de Salut de Bellreguard ha sigut l’afortunada. La sala brilla d’alegria i color. Que de segur ajudarà als més menuts amb les seues visites als metges, i els metges i acompanyants també gaudiran de la humanització que aquest decorat nou dona a la sala.

A l’acte d’inauguració han assistit l’Alcalde de Bellreguard, Alexandre Ruiz; el president de l’associació Alma de Acero, Rafael Bolta i els trinqueters Emi Peris, Ramón Ramos i Salvador Mauri.

Rafael Bolta ha explicat que «s’ha instal·lat una televisió amb internet perquè es puga veure dibuixos animats, s’ha decorat la sala amb vinils amb motius infantils perquè siga un espai més agradable i aconseguir la seua estança siga millor».

Alexandre Ruiz ha destacat el fet «d’haver sabut conjugar la tendresa de les accions de Alma de Acero amb la bonhomia d’Emilio Peris. Tot això es queda plasmat ara, en un centre de Salut on han d’estar xiquetes i xiquets i s’aconseguirà que el seu temps ací siga un poc millor», també ha agraït a Alma de Acero i a la Família Peris Moreno el treball solidari fet.

Emi Peris ha volgut destacar que enguany s’ha recaptat el doble de l’any passat, en total 1.540 €, també que l’elecció que els diners anaren a Alma de Acero ha sigut un gran encert com el demostra veure com ha quedat la sala de pediatria de Bellreguard.

Et Pot Interessar