15.2 C
Gandia
Divendres, 3 febrer, 2023

Alex Moreno i Carla Bañuls aconsegueixen el podi en la prova de ciclocròs al Camp de Mirra

El bon paper dels corredors de l’equip gandià Teika ha propiciat que en la catedral del ciclocròs valencià, Camp de Mirra no anara del tot positiva per als corredors de La Safor-Valldigna. 

Alex Moreno en principiants i Carla Bañuls en infantils femenins han sigut els únics que han pujat al més alt del podi en aquesta cinquena prova puntuable per a la Copa Valenciana de ciclocròs.

En la categoria d’escoles, Sergi Esteban acabe 17 en promeses mentre que en principiants Marc Donet seria 12, Cristian Vercher 15 i Nasio Grau 24.

En la categoria d’alevins, Alejandro Segui acabaria cinqué i Andreu Sansaloni al lloc 14.

Sergi Margarit va finalitzar en el lloc cabaria 15 i Oriol Olaso 21 en infantils mentre que Irene Flores i Carla Martínez serien 8 i 10 respectivament en dones.

Resta de Categories

Lidia Llacer Fraile en absoluta, Jordi Fournies en Júniors i Aitana Calabuig en cadets van pujar al podi com a tercers classificats en les seues respectives categories.

Joan Llacer Fraile no tindria el seu dia i acabaria desé en absolut mentre que Jairo Jaén acabaria huité en júniors amb Alejandra Puente cinquena en la mateixa categoria.

En cadets, Aitor Arlandis seria 15, Xavi Mestre 16 i Marc Iborra 17 mentre en dones Laia Canet va ser quarta i Paula Esteban huitena.

Un circuit dur, unit a la intensa calor va propiciar moltes caigudes per la sequedat del terreny, més apte per a corredors de BTT que van ser sens dubte els clars dominadors de la jornada.

Articles relacionats