19.9 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

Els equips del Club de Voleibol Arenas de Gandia van competir a gran nivell

Una altra intensa jornada de dissabte la viscuda al Grau de Gandia el dissabte passat, 22 octubre, amb un resultat positiu per als equips grauers.

Al matí les jugadores cadets del Dc. Hotels van perdre per 3-0 en un partit en el qual van demostrar estar a l’altura de l’equip visitant del Torrent i en el qual van ser els xicotes detalls els que van fer que la victòria caiguera del costat de les jugadores de Torrent.

EL segon partit de la jornada matinal va enfrontar als equips de les infantils del Club de Voleibol Arenas de Gandia i del CV Torrent. En aquest segon partit les jugadores del Decorgandia van aconseguir la tercera victòria de la temporada
per 3-1. Victòria que els manté segones de grup i fa que el partit a Altea del pròxim dissabte puga suposar un pas quasi
definitiu per al top 8 autonòmic.

Al mateix temps es van disputar partits amistosos entre els equips base del Joan XXIII i Escolàpies que van ajudar a omplir de gent les instal·lacions del Joan XXIII.

Per a la vesprada quedava el partit de categoria juvenil, que es va disputar entren el CV Arenas-Veles e Vents
i el CV Xàtiva. El partit va caure de manera contundent per a les locals que es mantenen líders invictes.

La pròxima jornada l’equip de categoria cadet visitarà la pista del Quart de Poblet. Les Infantils jugaran a Altea i les juvenils gaudiran de una jornada de descans.

Articles relacionats