21.8 C
Gandia
Divendres, 2 juny, 2023

Alejandro Martínez i Laura Estarlich, millors esportistes de 2022 en la  Gala de l’Esport de Gandia

El passat dissabte, el Teatre Serrano va celebrar la 44 edició de la Gala de l’Esport on van estar presents 100 esportistes de 37 clubs diferents de la ciutat, dels que van resultar el i la millors esportistes de 2022.

En categoria masculina, el millor esportista de l’any ha sigut el pistard de la Penya Ciclista Beniopa, Alejandro Martínez. El jove corredor ha acumulat grans resultats aquest any, com la medalla de bronze en el quilòmetre contrarellotge del Campionat del Món de ciclisme en pista celebrat a la localitat francesa de Saint-Quentin-en-Yvelines.

Pel que fa a la categoria femenina, la millor esportista de 2022 ha sigut Laura Estarlich, del Box Safor Club. Estarlich, de 18 anys i natural de Tavernes de la Valldigna, és referent de kick boxing fins al punt que va ser convocada per al Mundial d’Italia on va ser bronze en categoria junior. A més, ha sigut campiona autonòmica i estatal aquest mateix any.

Els altres tres premis repartits van ser per a David Melo, Millor Tècnic de l’Any; Jesús Sendra, Premi Damià Català que reconeix la trajectòria i Ale Hop, millor entitat col·laboradora.

Articles relacionats