19.6 C
Gandia
Dissabte, 3 juny, 2023

La Campanya Solidària de Nadal eixirà als carrers de Gandia

La Setmana Santa de Gandia dins de la seua constant programació d’activitats realitzarà dissabte que ve 3 de desembre de 10 h a 14 h una recollida d’aliments i productes de primera necessitat en diferents punts de la ciutat de Gandia.

Fins ara aquesta activitat es realitzava en el Local – Museu de la Setmana Santa de Gandia, però la Comissió d’Acció Social va decidir que era el moment adequat per a eixir, per primera vegada, als carrers de la ciutat i buscar la col·laboració ciutadana a través de diferents taules solidàries que s’instal·laran.

Es té previst instal·lar les taules solidàries en distints punts de la ciutat, en la rodalia dels supermercats, amb l’objectiu de facilitar a la ciutadania l’acció solidària (Els punts concrets seran facilitats més endavant a través de les xarxes socials de la Setmana Santa de Gandia.).

Entre el llistat de necessitats trobem: oli de gira-sol, asta, llegums (cigrons, llentilles, fesols), ColaCao, llet, llandes de tomaca triturada, llandes de tonyina, productes de nadal, lleixiu, líquid de fregar, rentavaixella, netejador de sanitaris, detergent de llavadora.

Tots els aliments recollits aniran destinats al Menjador Social, els productes de neteja i higiene serviran per a ajudar al centre d’Acolliment “Sant Francesc d’Assís” de Palma de Gandia mentre que els donatius es destinaran al fons d’acció social de la JMHHSS.

Així mateix, des de la Setmana Santa de Gandia es convida a participar d’aquesta acció com a voluntaris en les taules solidàries i per a això s’ha posat en marxa un formulari en el qual es podrà triar tant el punt de recollida com l’horari que es preferisca per a participar.

Articles relacionats