18.5 C
Gandia
Diumenge, 28 maig, 2023

CCOO ha recorregut als tribunals perquè entén que el conveni discrimina uns dos-cents treballadors i treballadores a l’Ajuntament de Gandia

Des de CCOO, han assenyalat que “no podent resoldre aquestes qüestions laborals a través de la negociació col·lectiva, CCOO va acudir al Tribunal d’Arbitratge Laboral al qual va ser convocada l’administració municipal dins del termini i en la forma escaient, sense que la mateixa compareguera el dia 10 d’octubre a València en el TAL (almenys, haurien tingut l’oportunitat de conéixer de primera mà el fons de l’assumpte, la proposta, en definitiva la realitat i les possibles solucions). En conseqüència, CCOO ha recorregut als Tribunals, havent denunciat que l’article 1.b) del Conveni és il·legal per discriminar uns dos-cents treballadors i treballadores a l’Ajuntament de Gandia”.

També han puntualitzat que “la falta de solució a aquesta data és de l’exclusiva responsabilitat de l’administració municipal. CCOO hem aportat solucions que l’administració municipal no ha sabut, o no ha volgut valorar, conscientment o inconscientment.”

Hi finalitza amb “si per Sentència es declara il·legal l’article 1.b) del Conveni, l’Ajuntament el personal afectat estarà en el seu dret de presentar les reclamacions que considere oportunes, disposant d’un any a partir de la data de la Sentència per a realitzar-les. Comissions Obreres estem per a la defensa dels treballadors i les treballadores i les nostres propostes se cenyeixen al terreny laboral. Complim amb l’obligació com a sindicat de defensar els drets laborals que conscient o inconscient estan sent vulnerats”.

Articles relacionats