AL BOTXÍ DE RITA BARBERÁ TAMPOC LI AGRADA ACUDIR A COMISSIONS D’INVESTIGACIÓ

G. CABANILLES

El fet que l’exalcaldessa de València Rita Barberá no haja acudit a la comissió de les Corts a la que havia estat convocada per donar explicacions sobre el presumpte blanqueig de diners i finançament il·legal del PP des de l’Ajuntament de València, una causa en la que hi ha investigats desenes de persones entre regidors, exregidors, assessors i exassessors, és una falta de respecte a la democràcia . L’actual senadora del PP havia d’haver acudit este dilluns a la Comissió de Coordinació, Organització i Règim de les Institucions de la Generalitat de les Corts Valencianes per a donar explicacions sobre l’Operació Taula. El contrari és menysprear als ciutadans i al seu órgan de representació, el Parlament.

I paradoxalment, Alfred Boix ha estat qui ha escenificat l’absència de Riba Barberá tot col·locant-li la carpeta corresponent al seient buit, i abans acudint al despatx del president de les Corts per a assabentar-se’n en primer persona de la carta que havia remés Rita Barberá comunicant que no hi anava a acudir. El PSPV no ha estat afortunat a l’hora d’atorgar eixe paper a Alfred Boix. Al botxí de Rita Barberá tampoc li agrada acudir a comissions d’investigació.

Ni Rita Barberá està en el dret a plantar als Corts valencianes, seu de la sobirania popular, ni Alfred Boix estava en el seu de plantar a la comissió municipal a Gandia.