23.5 C
Gandia
Dissabte, 1 abril, 2023

L’Ajuntament de Gandia recolza la formació d’estudiants del cicle superior d’Educació Infantil

  • Quatre alumnes s’incorporen per a realitzar les pràctiques a la xarxa d’escoletes Infantils Municipals 

  • Estem molt contents de poder rebre a l’alumnat per oferir-los aquesta pràctica educativa que va a consolidar la seua formació en educació infantil”, ha afirmat Carmen Fuster, regidora d’Educació

Gandia Educacio Infantil
Fotografia Àlex Oltra

L’Ajuntament de Gandia ha rebut a quatre alumnes de diferents centres per a ajudar-los en la seua formació en educació infantil a través d’un conveni de col·laboració amb centres de treball perquè realitzen pràctiques formatives. La finalitat d’aquest programa és donar suport als centres educatius que duen a terme el cicle superior d’Educació Infantil per tal de perfeccionar i desenvolupar les competències professionals de l’alumnat, entre altres objectius.

La Xarxa d’Escoletes Infantils Municipals ha rebut a aquests alumnes: tres del Centre de Formació Professional de Beniarjó i una altra del Centre Professional ‘La Florida’. “Un dels objectius és que vagen adquirint coneixement del món laboral i la possibilitat d’estar en contacte dia a dia amb el lloc de treball en el qual estan desenvolupant-se”, ha manifestat Carmen Fuster, regidora d’Educació.

L’ajuntament de Gandia, des del Departament d’Educació, gestiona la formació en centres de treball, allò que es coneixen com a pràctiques en empresa, a través de la signatura d’un acord per col·laboració. “Estem molt contents de poder participar en aquestes pràctiques i de poder rebre a aquest alumnat per oferir-los aquesta pràctica educativa que va a consolidar la seua formació en educació infantil”, ha conclòs Fuster.

Articles relacionats