23.2 C
Gandia
Dijous, 8 juny, 2023

Aida i Myriam, Diari i Alejandro, guanyen el II Trofeu Mancomunitat la Safor

 

– El dijous passat es van celebrar les finals de categoria elit femenina i masculina del II Trofeu Mancomunitat de Municipis de la Safor al trinquet de Bellreguard.

Aida i Myriam van guanyar contra l’equip de Victòria i Júlia 25 per 10. Aquest resultat no reflecteix la lluita que es va viure la vesprada del dijous al trinquet, però, amb la duració de més d’una hora, la partida es va decidir a favor de l’equip d’Aida.

Al principi de la partida semblava favorit l’equip de Victòria, però a poc a poc tant Aida com Myriam es van fer amb la final. Les dos restos van estar molt encertades, per això, la treta va ser decisiva en cada joc. Myriam, amb més experiència, va estar més encertada que Júlia pel fet que la jove jugadora de Tavernes de la Valldigna afrontava el seu primer campionat a l’elit femenina en parelles. La d’Alqueria d’Asnar es va afanyar per aprofitar aquesta oportunitat i es va avançar amb el seu joc.

Pel que fa a la segona partida, l’equip de Diari i Alejandro va véncer a Joan G. i Ferrando en una partida molt renyida. Els primers dos jocs els van aconseguir els guanyadors, aconseguint un resultat de 10 per 0. De seguida, l’equip de Joan G. va igualar-se 10 a 10 contra els seus contrincants. Es va aplegar a 20 per 20, on els quatre jugadors van mostrar un gran nivell de joc. Finalment, la partida es va tancar amb la treta de Diari i Alejandro.

El protocol de lliurament de trofeus per als jugadors i jugadores finalistes va correspondre a Joan Marco, alcalde de Bellreguard, Marcos Haro, regidor d’esports de Bellreguard, Assumpta Domínguez, presidenta de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, Boro Femenia, vicepresident de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, i com a representants de la Federació de Pilota Valenciana, les vicepresidentes Bea Gavilà i Elena Gómez.

Articles relacionats