18 C
Gandia
Divendres, 24 maig, 2024

Ador implementa un nou espai virtual del Museu Etnològic

Des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ador han organitzat pel pròxim divendres a les 19 h i al Museu Etnològic d’Ador la presentació d’un nou espai virtual, la web www.etnoador.org.

Una web on es pot explorar i descobrir la rica història i cultura del poble d’Ador. Amb una interfície intuïtiva on es pot accedir a una informació detallada del catàleg, i així explorar els costums i tradicions que defineixen la identitat local.

A més de tindre accés a tot el catàleg de l’exposició permanent, també és possible assabentar-se de les exposicions temporals i consultar els esdeveniments i recursos educatius que es programen en un futur.

Durant l’acte es comunicaran moltes més novetats, com la incorporació de QR a la sala d’exposició permanent, un catàleg físic que s’està preparant per a la Setmana Cultural i les noves restauracions realitzades, entre altres coses.

Tots estos projectes implementats per l’Ajuntament d’Ador han tingut el suport de la Diputació de València i de la Conselleria de Cultura de la Generalitat Valenciana.

Articles relacionats