25.1 C
Gandia
Dilluns, 8 agost, 2022

Actualització de les mesures que s’estan prenent des de l’Ajuntament de Tavernes per a fer front al COVID-19

Mesures:

– El pla de desinfecció de totes les vies públiques del poble i platja continua avançant. Es disposara de quatre equips al carrer per a intentar acabar tot. La gran majoria de la gent que està duent a terme aquesta tasca són voluntaris que estan treballant desinteressadament.

– Particulars i empreses estan ajudant desinteressadament en la preparació de màscares i roba de protecció, cosa que també és molt d’agrair. MIL GRÀCIES!!

– L’empresa concessionària de neteja continua amb les tasques de desinfecció del mobiliari urbà, parcs i jardins.

– El Servei d’Ajuda a Domicili (SAD) amb la col·laboració de Creu Roja i Càrites continua funcionant amb molt bona acollida per part dels usuaris. Aquest servei es presta durant 12 h al dia de dilluns a divendres. També  des del departament de Serveis Socials que en el cas que la cosa es complicara i es necessitaren més recursos s’habilitaria tot allò que fora necessari. Telèfon 670 259 322.

– La psicòloga d’atenció a les famílies i a la infància també està en funcionament. Telèfon 96 282 11 42.

– Des de Serveis Socials de la GVA han informat que han rebut EPIs (Equips de Protecció Individual) i que van a fer la distribució prioritzada pels diferents pobles que es necessita. S’espera rebre’ls com més prompte millor.

– L’ajuntament ha restringit totalment l’atenció presencial.

– Només s’atendrà amb cita prèvia cridant al telèfon 96 282 40 15 o bé a l’email info@tavernes.org

– També via seu electrònica https://tavernesdelavalldigna.sede.gva.es

– Continua en marxa el Comité de Coordinació per a la Seguretat Municipal amb els responsables de Tavernes en matèria de seguretat ciutadana i dirigit per mi mateix. Dia a dia compartim informació d’incidències i les solucionem.

– La Regidoria de Sanitat està en permanent contacte amb el Centre de Salut per transferir-nos la informació sensible respecte al virus i prendre les mesures corresponents, si escau.

– S’està a punt de publicar una actualització del nou calendari fiscal que flexibilitza terminis i resol dubtes que ha comunicat la ciutadania.

– Respecte a mesures econòmiques per intentar reduir l’impacte que puga tindre aquesta crisi en la societat vallera no es pot anunciar res de moment. El primer és que acabe tot açò i mentrestant valorar les diferents possibilitats, cosa que ja s’està fent.

– Hi ha un pla per gestionar els serveis pagats a l’Ajuntament i que no s’estan prestant per imperatiu legal (com per exemple l’ocupació de via pública per part de bars i restaurants). Donarem més informació una vegada es declare l’alçament de l’estat d’alarma i tinguem més dades.

– Des de la Regidoria de Personal es continua convocant el Comité de Seguretat i Salut per dur a terme totes les mesures necessàries per a garantir la seguretat de tot el personal de l’Ajuntament.

– S’ha habilitat una infraestructura informàtica a l’Ajuntament perquè els funcionaris puguen desenvolupar la seua tasca a distància (teletreball) i que l’impacte en el funcionament normal siga el menor possible.

L’alcalde de Tavernes ha assenyalat “Vull aprofitar l’oportunitat per a donar les gràcies a tota aquella gent que ha entés la situació i està aportant tot el que pot amb la intenció de fer un front comú al COVID-19. Malauradament hi ha altres que no ho entenen així i s’estan dedicant a generar malestar… Valdria més que aquesta energia la invertiren en ajudar i no en fer publicacions desafortunades a les xarxes socials des del sofà de casa. En qualsevol cas i a pesar de tot, no dubteu que faré el que estiga a la meua mà per solucionar cada problema que sorgisca al poble. Molt d’ànim i molta força Tavernes!!! Seguim!!”.

Articles relacionats