22.9 C
Gandia
Dilluns, 29 maig, 2023

Activats setmanals de l’IMAB a la Biblioteca Central de Gandia

Per a la setmana del 20 al 26 de juny l’IMAB ha organitzat les següents activitats:

EXPOSICIÓ:

Dimecres 22 de juny, 19.30 h: exposició 50 anys canviant la història del càncer, a càrrec de l’Associació Espanyola Contra el Càncer en València.

Del 22 de juny al 2 de juliol.
Horari: dilluns a divendres de 10 a 21 h i dissabte de 10 a 13.30 h.
Biblioteca Central. Claustre.

Amb aquesta exposició volem obrir les portes de la investigació a la població, integrant la imatge de recerca AECC als espais i carrers de totes les províncies mitjançant una proposta comuna i duradora en el temps.

Organitza: IMAB/Biblioteques Gandia i Associació Espanyola Contra el Càncer en València.

PRESENTACIÓ DE LLIBRE:

Dijous 23 de juny a les 19.00 h.

La maestría de la guerra, de Jacobo Salvador Micó. Presenta Miguel Pérez.
Biblioteca Central.

“Vol vosté entendre millor les guerres?, ser un mestre? No importa si és americà o rus, jove o ancià, biòleg o geopolític, l’única cosa rellevant és que aquest llibre serà la seua guia per a comprendre l’esdevingut entre Occident i el jihadisme en les últimes dècades.

L’expert en terrorisme internacional, Jacobo S. Micó Faus, afirma que qui el llija serà capaç de conéixer el que realment és la GWOT i la jihad. Aprendrà a revertir molts tabús sobre aquest tema, concedint-se el luxe de xopar-se en un procés de desemmascarament que li permetrà descobrir com impera el món. Atractiu, desusat, insòlit i amb reflexions d’abast general, La maestría de la guerra serà un llibre clau per a no caure en la desinformació i abraçar la nostra manera d’entendre les guerres.”

Organitza: IMAB/Biblioteques Gandia.

Articles relacionats