17.5 C
Gandia
Diumenge, 26 març, 2023

Acte de reconeixement a les dones del 2021 a Gandia

 

– Gandia ret homenatge a les dones de la ciutat al Teatre Serrano

El Teatre Serrano va acollir la vesprada del dissabte passat l’acte de reconeixement a les dones del 2021 (Isabel García Peiró, Vicenta Llorca, Climent i Rosa Orquín Climent), del 2020 (Les Clarisses, Mariles Azcón i Selina Moreno) de la nostra de la ciutat, i a totes les dones, per la seua contribució personal i social amb la lluita per la defensa de la igualtat.

Aquest homenatge emotiu, que va comptar amb la presència de l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, i la regidora d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives, Juana Navarro, entre altres, va estar presentat per la periodista Puri Naya i va concloure amb l’actuació musical del grup ‘Las Libelu‘.

En el seu discurs, Prieto va felicitar les tres dones per la seua trajectòria personal i professional i va reivindicar la fortalesa, la intel·ligència i la capacitat d’una meitat de la societat, “silenciada durant segles pel patriarcat” de manera intolerant i injusta, que representa l’espill “més nítid, humà i autèntic” en el qual Gandia i cadascú de nosaltres necessita mirar-se.

Els criteris de selecció de les dones 2021 de Gandia es poden consultar a aquest enllaç: https://www.gandia.es/aytg/news/new.php?id=3116.

Articles relacionats