23.5 C
Gandia
Dissabte, 1 abril, 2023

Línia ascendent dels equips de Voleibol del Grau de Gandia

Finalment va haver-hi derbi de la Safor en el CEIP Joan XXIII, entre els equips infantils en un primer torn i cadets en segon, del Veles e Vents i el Real de Gandia, malgrat que la pluja de la nit del divendres va posar en perill la celebració del mateix per les conegudes limitacions en instal·lacions esportives cobertes que les esportistes graueres han de superar constantment.

En l’estrictament esportiu, la jornada va acabar sent una festa del voleibol entre dos clubs que continuen creixent i que són punters d’aquest esport l’àmbit valencià.

En l’enfrontament infantil, l’equip del grau, Veles e Vents DecorGandia, es va imposar per 3-0 a les visitants, en un partit molt més igualat del que el marcador indica. Sens dubte, la millora en la faceta defensiva de les locals i el seu encert en el servei, van marcar una diferència, que va fer que els tres punts es quedaran en el*grau. Ara amb aquesta victòria les del grau se situen quartes amb un punt més que Paterna o Real de Gandia, rivals directes per aquestes quatre posicions.

En el segon partit, les cadets del Veles e Vents, van continuar mostrant la seua progressió malgrat acabar cedint per 0-3 contra un rival format íntegrament per jugadores cadets amb major experiència. Aquest resultat manté a les jugadores del Dc. Hotels, un lloc per damunt del descens.

Dissabte que ve, els equips del Grau de Gandia, tornaran a desplaçar-se a Castelló per a enfrontar-se en aquesta ocasió al Volei Grau Castelló; rival que en categoria infantil es troba en la tercera posició de la taula, empatat a punts amb l’equip grauer.

Des de la directiva del Grau, es mostra l’alegria per haver pogut disputar el partit contra el Real, els 6 partits d’escolars que s’havien de disputar en el centre paral·lelament es degueren suspendre, malgrat la situació de l’oratge. També han agraït a les persones que es passaren des de les 7.30 hores del matí assecant i endreçant la pista Paola Martínez del Joan XXIII la seua predisposició i treball.

Articles relacionats