21 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

El PP de Gandia titlla la situació del barri del Raval d’abandó

Des del Grup Municipal del Popular de Gandia han denunciat en diferents ocasions, tant en la Junta de Districte com en els mitjans de comunicació, aspectes que cal millorar amb urgència i que afecten el dia a dia dels ciutadans tan relacionats amb la seguretat com amb serveis bàsics.

“Els veïns del Raval es veuen afectats dia a dia per la brutícia i l’acumulació de canyes i vegetació de tota mena que es troba el llit del Serpis, la falta de neteja en la zona del*Pavelló del Raval o les manques evidents de manteniment del mobiliari urbà, entre moltes altres coses”, han assenyalat.

La regidora Carmen Román, representant del Grup Popular en la Junta de Districte, insisteix que “no es tracta únicament d’una qüestió estètica sinó, cosa que és més important, és un tema de falta de seguretat evident per a les persones que per allí transiten i encara més per als centenars d’escolars que acudeixen diàriament al Col·legi San Francisco de Borja”.

Finalitzant que “Per tot això exigim al Govern PSOE-Compromís que actue en conseqüència i contribuïsca a donar una solució immediata a aquest tema”.

Articles relacionats