26.6 C
Gandia
Dilluns, 4 juliol, 2022

Abans d’agost els camps de futbol de Roís de Corella tindran nova gespa artificial

· La instal·lació de la nova gespa ha estat consensuada amb els clubs que utilitzen els camps de futbol per tal de no alterar les pretemporades de les entitats esportives

· Lydia Morant: “Es tracta de la primera de les més de 30 inversions en instal·lacions esportives que realitzarem durant aquest any”

AO 0399 copiaLa regidora delegada d’Esports, Lydia Morant, ha comparegut aquest matí en roda de premsa per informar que el passat dia 24 de febrer, la Junta de Govern Local va aprovar els plecs per a la contractació del subministrament i instal·lació de nova gespa als camps de futbol de Roís de Corella.

Morant ha informat que la instal·lació de la nova gespa ha estat consensuada amb els clubs que utilitzen els camps de futbol per tal de no alterar les pretemporades de les entitats esportives. Per aquesta raó, els treballs es realitzaran entre el dia 15 de juny i el 15 d’agost.

“La gespa que ens proposem contractar és d’última generació, constarà de dues fibres, una de monofilament i una altra prefibrilada. La combinació d’ambdues conferirà una millor prestació en el joc i major durada” va declarar l’edil qui ha destacat que el contracte també contempla la retirada de la gespa actual, revisió i reparació si procedira dels drenatges, regs, i anivellament del terreny de joc, etc.

La licitació realitzada pel Servei d’Esports pretén prioritzar la qualitat tant dels subministraments com de la instal·lació, sobre el preu. Per això, les empreses que opten a l’adjudicació del contracte hauran d’acreditar una sèrie de certificats, de compliment dels criteris FIFA, de qualitat, etc. A més, una vegada instal·lada la nova gespa, l’empresa haurà de contractar amb un laboratori especialitzat perquè faça les proves necessàries que asseguren un òptim rendiment del terreny de joc.

El pressupost d’eixida de l’actuació és de 376.166,68 € (IVA inclòs) i hui mateix ha estat publicat l’anunci de licitació d’aquest contracte en el DOUE (Diari Oficial de la Unió Europea) i en la plataforma de contractació del sector públic, CONT-090/2019. El termini per presentar ofertes finalitza el 04-06-2020.

Es tracta de la primera de les més de 30 inversions en instal·lacions esportives que contemplen intervencions al centre esportiu del Grau, la pista d’atletisme, els vestidors de la piscina coberta, els dos pavellons o la zona de tir amb arc, entre d’altres) que realitzarem en aquest any a càrrec del pressupost de 2020. Aquesta serà la legislatura de l’esport i l’aposta de govern municipal aquest exercici en aquest aspecte arriba als 1,6 milions d’euros va explicar la regidora delegada d’Esports.

“Som conscients de la necessitat d’efectuar aquest tipus d’actuacions. Gandia és una ciutat que cada vegada practica més esport i hem de fer tot el possible perquè la ciutadania de Gandia compte amb unes bones instal·lacions” finalitzà.

Articles relacionats