19.7 C
Gandia
Dilluns, 20 maig, 2024

Tallers de doblatge per a l’alumnat d’ESO de Tavernes de la Valldigna

  • La iniciativa de la Regidoria de Joventut, que es va iniciar el passat curs, va dirigida a l’alumnat de 1r d’ESO amb l’objectiu de millorar l’expressió oral o la sincronia

  • L’actor de doblatge valencià, Francesc Fenollosa, ha sigut l’encarregat d’impartir els cursos, que han tingut protagonisme femení amb motiu del Dia Internacional de la Dona

 L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, a través de la Regidoria de Joventut, ha finalitzat els tallers de doblatge iniciats el passat curs dirigits a l’alumnat de 1r d’ESO dels centres educatius de Tavernes.

Esta setmana s’han dut a terme diversos tallers de doblatge de sèries i cinema a la Casa de la Cultura, en què han participat els alumnes del San José Patronato i el San José HHDC i ha tingut protagonisme especial d’actrius i reconegudes figures d’animació femenines, amb motiu del Dia Internacional de la Dona.

Estos tallers són un aprenentatge per al jove alumnat, ja que s’acosten a un àmbit desconegut de la ficció de la mà de l’actor de doblatge valencià Francesc Fenollosa, que dirigeix estos cursos i que és conegut per posar veu al Geni Tortuga en l’adaptació valenciana de la sèrie de dibuixos animats Bola de Drac.

Este tipus d’activitats permeten que els i les més joves tinguen una experiència enriquidora que els acosta al món audiovisual i que fomenten el seu potencial didàctic gràcies al doblatge, una professió que requereix d’un control i domini d’elements com l’expressió oral, la interpretació i la sincronia.

El regidor de Joventut, Miquel Tur, ha assenyalat que estes activitats “permeten que l’alumnat tinga la possibilitat d’aprendre al voltant de nous camps i àmbits que els serviran de cara al futur. A més, fa que els i les més menudes posen la seua atenció en dos sectors culturals tan importants com són el cinema i el món audiovisual”.

Articles relacionats