17.5 C
Gandia
Diumenge, 26 març, 2023

Urbalab Gandia impulsa un nou programa per a persones emprenedores

 

 

· Vicenta Ferrer, regidora de Polítiques Econòmiques, Comerç, Indústria i Innovació: “L’objectiu del programa és fomentar la creativitat, la cultura innovadora i el desenvolupament dels trets propis d’un perfil emprenedor”

· El programa és gratuït amb una duració de 30 hores, distribuïdes en sessions de 4 hores tres dies a la setmana i serà del 14 de febrer fins al 3 de març

· Les inscripcions per a ‘Gandia Emprén’ estan obertes fins al 28 de gener i es poden fer a través de la web https://www.urbalabgandia.com/gandiaempren/

La regidora de Polítiques Econòmiques, Comerç, Indústria i Innovació, Vicenta Ferrer, ha presentat el nou programa d’Urbalab ‘Gandia Emprén’.

Es tracta d’un programa gratuït per a capacitar a les persones emprenedores a adquirir les competències i coneixements que cal tindre per a posar en marxa un projecte emprenedor.

L’objectiu del programa “és fomentar la creativitat, la cultura innovadora i el desenvolupament dels trets propis d’un perfil emprenedor, així com impulsar al nostre territori l’emprenedoria innovadora i la creació d’empreses sostenibles i amb valor afegit”, ha explicat Ferrer.

El contingut de la formació versarà sobre els models de negoci (proposta de valor, validació d’hipòtesi, producte mínim viable), màrqueting d’èxit (imatge corporativa, xarxes socials, SEO, mètriques i anàlisi de dades), pla econòmic financer (principals estats comptables i ràtios, rendibilitat, instruments financers) i comunicació del projecte (estructura i tipus de missatge empresarial). L’última sessió consistirà en la presentació de cadascun dels projectes.

Ferrer ha assenyalat que el programa “va dirigit, tant a persones amb una idea de negoci o iniciant un projecte empresarial, com a empreses innovadores de recent creació”.

La duració és de 30 hores, distribuïdes en sessions de 4 hores tres dies a la setmana i serà del 14 de febrer fins al 3 de març.

Les inscripcions estan obertes fins al 28 de gener i es poden fer a través de la web https://www.urbalabgandia.com/gandiaempren/

Les places són limitades. Per tant, si eres una persona emprenedora i vols entrenar-te per a portar endavant el teu projecte reserva ja la teua plaça.

Articles relacionats