16.7 C
Gandia
Dijous, 23 maig, 2024

Al voltant del departament d’Escena Urbana de Gandia

– Resposta de Joan Muñoz a les crítiques PP sobre l’execució del pressupost del departament d’Escena Urbana

El PP de Gandia ha denunciat que sobre la partida d’Escena  Urbana.- Activitats culturals i esportives” dotada amb 600.824,60 euros i en la qual fins a el 30 de setembre només es havien autoritzats despeses pel 42% de la partida mentre que només s’ha pagat 12,82% de el pressupostat.

I a més, el portaveu del PP, Victor Soler ha assenyalat que “Si de veritat vol a la cultura de Gandia ha de fer un pas enrere en aquest departament i donar entrada a una nova persona amb més ganes i ímpetu para gestionar i sobretot que tinga temps per a dedicar” en referència a l’alcalde de Gandia.

Ha tingut resposta de Joan Muñoz que ha declarat que “Ni falta d’execució ni falta d’aposta per la cultura. Ens trobem una vegada més davant d’una manipulació de les xifres per part del Partit Popular per enganyar la ciutadania”. Així de contundent s’ha mostrat Joan Muñoz després de les crítiques abocades per part del Partit Popular sobre el nivell d’execució pressupostari al departament d’Escena Urbana.

Muñoz també ha revelat que les xifres aportades pel PP són de data del 30 de setembre, unes dades que no contemplen l’execució de la Fira i Festes, les activitats del 9 d’octubre, el Festival Cortoons, la col·laboració del departament amb la iniciativa Tardor Literària o la Gala dels premis literaris, o les activitats de Nadal, entre d’altres. Activitats que suposen més del 75% del pressupost del departament.

“Amaguen deliberadament que les activitats més fortes aquest departament es produeixen durant últim trimestre de l’any. N’és una prova que a hores d’ara només queden per executar a la partida un total de 5951,24 euros” va afirmar Muñoz qui ha incidit que la Capitalitat Cultural “no és només un lema com afirma el senyor Soler. Només cal veure les activitats que programa l’actual govern i les que es programaven quan vosté era regidor i que eren poc més que el Gandia Shore.”

Articles relacionats