21.6 C
Gandia
Diumenge, 19 maig, 2024

Potries enceta les obres de l’Escola incloses al Pla Edificant

– L’Ajuntament de Potries ha començat les obres de reforma i millora dels serveis higiènics de l’aulari de Potries del CRA Mondúver-Safor, una actuació inclosa al Pla Edificant de la Conselleria d’Educació.

L’obra té un pressupost de 40.000 euros i inclou la reforma integral dels banys i la seua accessibilitat. L’alcaldessa del municipi, Assumpta Domínguez, ha explicat que “es tracta d’una obra molt necessària per a millorar el dia a dia de la comunitat educativa del centre. Les anteriors instal·lacions requerien una actuació urgent atés que l’edifici escolar té més de 30 anys i acumulava molts problemes de salubritat”.

L’obra donarà una solució als problemes de la xarxa de sanejament i permetrà la renovació de les connexions d’aigua. A més es dotarà el centre d’un endreç per a persones discapacitades, complint amb la normativa d’accessibilitat dels centres docents i un espai per a la neteja amb abocador i per a guardar els productes de neteja.

Cal recordar que l’any 2019 es va procedir a la renovació de portes i finestres amb un pressupost de 90.000 euros amb càrrec al Pla de Millora d’Escoles de la Diputació de València. “Una inversió que fa palés l’aposta ferma del govern municipal per avançar en l’eficiència energètica”, ha afegit l’alcaldessa. Les millores a les escoles no són un fet aïllat, en el primer Edificant aprovat per la Generalitat i executat en la passada legislatura es va procedir a la substitució i modernització de tot el sistema elèctric que s’ha completat ara amb la col·locació de dos fanals per a enllumenar el patí del centre.

La regidora d’Educació, Marina Carbó, ha destacat: “l’esforç inversor del consistori per a enllestir el pròxim curs en les millors condicions per a l’alumnat però també per al professorat.”

Articles relacionats