17.1 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

Compromís confecciona una candidatura renovada per a l’Ajuntament de Tavernes

Compromís ha presentat una candidatura renovada per a l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna en les eleccions de maig, encapçalada per l’actual alcalde, Jordi Juan en la que Perfecto Benavent passa a ocupar un lloc simbòlic, i els números dos i tres s’estrenaran com a regidors si aconsegueixen acta. Compromís opta a revalidar la majoria absoluta amb la que ha governat els darrers quatre anys. 

La candidatura la conformen les següents persones:

Jordi Juan i Huguet, 35 anys, alcalde de Tavernes de la Valldigna i diputat en Corts Valencianes. Doctor en matemàtiques i professor en la Universitat de València.

Mònica Palomares i Bixquert, 46 anys, infermera de professió. Fundadora i presidenta durant cinc anys de l’Associació d’Amics del Cavall de la Valldigna.

Sergi González i Frasquet, 35 anys, enginyer de telecomunicacions. Expresident del Club d’Atletisme la Valldigna i actual directiu de la UE Tavernes.

Encar Mifsud i Estruch, 46 anys, tècnica Superior en Comerç Internacional. Regidora de cultura i festes en la present legislatura.

Josep Llàcer i Gandia, 39 anys, llicenciat en Psicopedagogia i Diplomat en Magisteri Musical. Professor de Pedagogía Terapèutica en la GVA. Exjugador i entrenador del Tavernes Rugbi Club. Actual regidor d’urbanisme i medi ambient.

Anna Bellver i Garcia, 44 anys, llicenciada en Filologia Anglesa. Directora i professora d’anglés
a l’IES Jaume II el Just.

Noèlia Alberola i Elena, 43 anys, tècnic en massatge esportiu, esteticista, monitora de temps
lliure infantil i juvenil. Va formar part un temps de la directiva en el C.B Tavernes. Actualment és
la regidora de serveis socials i igualtat.

Enrique Chofre i Talens, empresari. Actual regidor de contractació i transparència.

MªPilar Ausina i Garcia, 25 anys, graduada en gestió turística. Emprenedora a l’espai IDEAS
UPV del Campus de Gandia. Compromesa amb el turisme accesible i inclusiu i promotora de
l’activitat juvenil. Actual regidora de joventut.

Emili Enguix i Gimeno, 58 anys, tècnic superior d’informàtica, Agent de Serveis Auxiliars de l’Aeroport de València. Exmembre de la directiva del Club d’Atletisme la Valldigna. És l’actual regidor d’agricultura.

Àngela Llinares Asunción , 22 anys, estudiant de Farmàcia a la Universitat de València. Forma part activa del Voluntariat Lingüistic que contribueix a visibilitzar la nostra llengua i cultura. Actualment és la Secretaria d’Organització de Joves PV-Compromís.

Pau Fayos Montagud, 23 anys, economista. Cursant màster en Anàlisi Política. Compromés amb la justícia social i l’equitat. Marcat pel meu pas pel sindicalisme estudiantil a la Universitat, he aprés a prendre partit implicant-me des de jove en política. Secretari de Finances de Joves del País Valencià – Compromís.

Fina Vercher Tió, 49 anys, professora d’anglés al CEIP Alfàndec. Apassionada de la música i la lectura.

Juan Emilo Santos Juanes Ibáñez, 46 anys, agricultor desde l’any 90. Compromés amb la defensa del camp i de l’agricultura valenciana.

Empar Manyans Palomares, 42 anys, administrativa i futura professora en grau de primària.

Sauret Tent i Ferrando, 58 anys, la seua ocupació és la carpinteria metálica.

Isabel Chover González, 61 anys, metgessa. Actualment compatibiliza el treball en la Salut Pública al Centre de Salut de Tavernes amb una consulta privada, també en Tavernes.

Antoni Camarena Colomar, 41 anys, Diplomat en Turisme per la UPV. Membre del Cor de Cambra Quinze de Març.

Bea Ferreres Gil, 36 anys, Llicenciada en Filologia Anglesa. És l’actual regidora d’educació i seguretat ciutadana.

Perfecto Benavent i Navarro, 64 anys. Llicenciat en Ciències Biològiques per la Universitat de València. És l’actual regidor d’hisenda i persona

Articles relacionats