11.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

Càritas Gandia convoca un concurs de microrelats

Càritas Gandia ha convocat l’I Concurs de Microrelats dirigit a estudiants de secundària, batxillerat i cicles formatius. Sota el lema ‘El teu compromís millora el món’, els alumnes podran enviar els seus originals, en castellà o valencià, sense sobrepassar les 111 paraules a caritasinterparroquiial.gandia@gmail.com.
El termini finalitza l’11 de març i el lliurament de premis serà el 30 d’abril a la Sala d’Usos Múltiples de Càritas Gandia, al carrer Duc Carles de Borja, 15.
El jurat estarà format per Ignacio Grande (director de Càritas Diocesana de València), Loreto Sala (escriptora i voluntària de Càritas Interparroquial de Gandia), Emili Selfa (professor jubilat i escriptor), Pilar Guerrero (llibretera), i actuarà com a secretària Mayte Boscá (secretària de Càritas Interparroquial de Gandia).
S’atorgarà un premi per a cada categoria (alumnat de Secundària (1er i 2n d’ESO)/ alumnat de Secundària (3er i 4t d’ESO i 1er i 2n d’FP Bàsica/ i alumnat de Batxillerat i Cicles Formatius) dotat amb un lot de llibres a triar en la llibreria AMBRA per valor de 60 €. Els guanyadors rebran un diploma acreditatiu del premi i els seus relats seran publicats en la web: http://www.caritasgandia.org.

Articles relacionats