14.2 C
Gandia
Dissabte, 2 desembre, 2023

El Real de Gandia ret homenatge als esportistes més destacats en la III Festa de l’Esport

L’Auditori de la Casa de Cultura Alcalde José Blay Espí del Real de Gandia va acollir divendres passat la tercera Festa de l’Esport, organitzada per l’Ajuntament. L’acte, presentat pel periodista Paco Cardona, es va iniciar amb unes paraules de l’alcalde, Gustavo Mascarell, i del cap d’Esports de la cadena SER a València, Pedro Morata. També van assistir regidors de la corporació local, el diputat provincial Voro Femenía, el pilotari Waldo Vila i l’ex-periodista esportiu de Canal 9 i ara regidor de Gandia Miguel Ángel Picornell.
Els i les esportistes premiats van ser Paco Ferrando i Javi Gegori (del Real de Gandia CF), David Carbó i Rubén Cardona (del club de Pilota 30 i Val), Antonio Gómez i Javi Blasco (del Real de Gandia CF, secció de córrer) Juanvi Escolano (del club de córrer El Garbí), Vicent Martínez (del
SR Racing), Jorge Simó i Mónica Serisola (del GR del Real de Gandia) Juan Vicente Blasco (del Karate Shoto Club), Teresa Artés i l’equip juvenil del Real de Gandia CF, secció de volei, Josep Montaner )de la Fundació de Pilota de València), Jorge García Polop i l’empresa Delikia, per la seua col·laboració i implicació en l’esport.

Articles relacionats