23.2 C
Gandia
Dijous, 30 novembre, 2023

600 participants en la VII Volta a Peu Beniflà

La VII Volta a peu Beniflà celebrada el 8 de gener de 2022, sobre una distància de 7.500 metres, arrancava la prova absoluta amb més 600 participants, amb una temperatura mitjana i sense tot just vent.

Els primers quilòmetres de la prova van transcórrer per dins del nucli urbà, més tard la serp de corredors es va endinsar en el terme de Beniflà, amb preciosos paratges de tarongers que va transmetre aquesta llibertat dels camins rurals, per a cadascú ficar el seu ritme més exigent una vegada calfades les cames. Una carrera curta, amb alguna pujada, en línies generals va ser una carrera ràpida.

La carrera va estar dominada una altra vegada per RAZYN ABDELALI, del C.D. RESTAURANT EL QUIXOT, que va acabar la prova en 00.23:25, a tot just 2 segon entrava JUAN VIDAL del C.D. RESTAURANT EL QUIXOT i amb un temps de 00.23:36 travessava la meta el corredor JOAQUI BADENES, del C.E. LA VESPA DE NOVETLÈ, sent el tercer.

En la categoria femenina la vencedora va ser ISABEL FERRER del C.A. CAMALLAES amb un temps de 00.27:02, després d’ella la corredora del C.E. LA VESPA DE NOVETLÈ, REYES MORENO amb un temps de 28:08, en tercera posició creuava l’arc de meta amb un temps de 28:52 CRISTINA ROSELLÓ del C.A. PUBLIDOM.

Cal ressaltar la gran competitivitat que existeix en les generals del circuit tant en categories de clubs com en categories individuals la qual cosa fa que aquest circuit guanye en qualitat.

La pròxima carrera serà el diumenge 29/01 a les 09.30, en la població de Palmera amb un traçat de 8 km. Inscripcions obertes en http://www.crono4sports.es.

Articles relacionats