26.6 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

Edu Llàcer Fraile renaix en l’Alt del Miserat

El ciclista de Tavernes de la Valldigna, Edu Llacer Fraile es va proclamar vencedor en l’Alt del Miserat (Pego), port final de la Volta a Espanya d’enguany.

Després de véncer amb tota autoritat en l’etapa inaugural de la Volta a la Marina reservada per a totes les categories tant masculina com femenina.

Llacer Fraile, de 26 anys, torna a sentir-se aquell ciclista que va poder ser professional i que la mala sort li va privar d’arribar cap al més alt.

En l’Alt del Miserat de primera categoria i amb rampes infernals que arribaven al 25 %, el valler, va fer una demostració de la categoria ciclista que atresora i va emular a aquella victòria en Gorla en el 2018, davant un bon nombre de professionals per a aconseguir aquest passat diumenge una de les seues millors victòries davant uns 160 participants de l’escamot autonòmic.

El de Tavernes assolia arribar al cim amb 20 segons de diferència sobre Pedro José López mentre que el ciclista local i màxim favorit al triomf, Adelino Moll, acabaria en tercera posició a 23 segons.

La jornada va ser redona per a Edu Llacer que es vestia com a líder de la general i es vestia també com a líder de la muntanya mentre que en la categoria femenina, la gandiana, Mireia Orengo, vencia en una dura pugna amb Cristina Barrajon.

Es va veure el vertader ciclisme femení amb les huit corredores que van ascendir les duríssimes rampes sense cedir un àpex malgrat les nombrosíssimes enrampades que van tindre com comentaven al llarg de l’ascensió. Un èxit per a elles.

A més l’èxit dels corredors de La Safor van continuar en la categoria júnior amb la victòria del valler Vicent Grau de l’equip Retirem Amiant després de superar l’última rampa a peu, ja que li va anar impossible acabar la carrera amb bici per aquest enorme esforç que va haver de realitzar i això que ha sigut un dels millors cadets en l’àmbit autonòmic del passat any.

Articles relacionats