L’associació d’autònoms valora la reducció del termini de pagament a Gandia

El coordinador general d’Economia i Hisenda de l’Ajuntament de Gandia, Salvador Gregori, ha valorat els resultats de l’últim informe de l’Associació de Treballadors Autònoms que emet anualment, i que destaca la millora de les xifres de l’Ajuntament de Gandia després d’haver liquidat el deute heretat del passat mandat municipal.

Gregori ha explicat que el document constata que les administracions locals són les que més tarden a pagar als autònoms amb un termini mitjà de 95 dies i que en el cas de la ciutat de Gandia, se situa com la ciutat que més ha reduït el període mitjà de pagament a proveïdors a situar-se en 39 dies de mitjana durant 2017.

Sobre els resultats, el coordinador general d’Economia i Hisenda ha explicat que «vam trobar milions d’euros en factures a empreses i autònoms que s’havien amagat als calaixos durant la passada legislatura. Ja vam dir que el termini es reduiria considerablement a mesura que es consolidaren les mesures d’aquest govern basades en pressupostos realistes (no es contemplen cànons que no es podien cobrar), rigorositat en l’execució pressupostària i serietat en els compromisos adquirits amb els proveïdors«.

Et Pot Interessar