Jordi Juan remodela el govern, crea la regidoria de festivals musicals i atribueix l’àrea de contractació a Chofre

Pilar Ausina (a la imatge) ha pres possessió este dilluns com a regidora de la corporació municipal del Grup Compromís per Tavernes de la Valldigna, en substitució de Llum Sansaloni que, per motius personals, va renunciar a l’acta de regidora en l’Ajuntament en el ple del mes d’abril passat.

La incorporació ha comportat una renovació del govern local. La nova regidora entrarà a més a formar part del govern municipal assumint les delegacions especials en matèria de promoció turística i joventut. Perfecto Benavent, ocuparà la cartera d’Obres Públiques, Accessibilitat i Mobilitat, tot mantenint la primera tinència d’alcaldia. Estes competències s’afegeixen a les que ja exercia.

Josep Llàcer assumeix la cartera de Patrimoni i la regidoria de nova creació de Festivals Musicals, a més de les responsabilitats que ja tenia. En canvi, cedirà la responsabilitat en promoció turística a favor de la nova regidora Pilar Ausina. A més, serà el segon tinent d’alcalde.

Bea Ferreres serà la nova regidora de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, a més de seguir amb les responsabilitats que ja tenia en les àrees d’Educació i de Promoció Lingüística. Ocuparà també la tercera tinència d’alcaldia.

Per altra banda, la regidora Noèlia Alberola agafarà la gestió de la brigada municipal, una responsabilitat que s’afig a les que ja tenia en Serveis Socials, Igualtat i Memòria Històrica.

Enrique Chofre també ampliarà el nombre de carteres afegint a les seues responsabilitats les delegacions de Contractació i Serveis Públics.

Pel que fa a l’àrea de Joventut, Encar Mifsud cedeix la cartera a Pilar Ausina, però manté les delegacions en matèria de Cultura, Festes i Relacions Institucionals. Javier Escrihuela seguirà sent regidor d’Agricultura i Infraestructures Agràries.

Annex I i II. Delegacions genèriques en favor de tinències d’alcaldia i delegacions especials en favor de regidories que no tenen la condició de tinents d’alcalde.

Et Pot Interessar