10.4 C
Gandia
Divendres, 1 març, 2024

10 casos positius més per coronavirus a la Safor

La xifra total de casos positius a l’Àrea de Salut de Gandia ja es de 148, comptabilitzats ja el nous 10 casos. El primer senyal positiva es que la progressió de contagis ha amainat, no es pot dir que la situació està controlada però almenys ha baixat la taxa de creixement.

La situació de positius a la ciutat de Gandia està molt més controlada, ja que els nous positius són d’altres municipis de l’àrea de Salut de Gandia.

Un altre símptoma positiu es que sols hi ha ingressades tres persones per coronavirus a l’Hospital de Gandia, ja que ha rebut l’alta una persona.

Des dels Centres de Salut s’està fent un treball de seguiment i rastreig molt estret per controlar el focus i la propagació d’aquests. El ritme de proves PCR diàries està al voltant de les 250.

Ha falta de tractaments clars per a la malaltia i de la vacuna. Està a les nostres mans evitar la propagació del coronavirus. El virus està ací amb nosaltres. La pandèmia continua. Però se sap que la utilització de la mascareta, la higiene de mans i el distanciament poden evitar en un 98% el risc de contagi. No fer-ho ès la situació més antisocial tant per la perduda de vides com de recursos que es podrien destinar a altres coses.

Articles relacionats