14.2 C
Gandia
Diumenge, 4 desembre, 2022

Zero defuncions, Zero brots i 3 nous casos positius de coronavirus a la Safor

Les dades notificades són un clar exemple del compliment de les mesures sanitàries i de les restriccions de mobilitat, de la responsabilitat ciutadana i del compromís per a controlar la pandèmia i salvar vides, i com no reprendre l’activitat normal a l’Hospital perquè continue salvant vides i curant altres malalties amb tots els mitjans disponibles.

Un altre dia sense registrar cap defunció és una alegria, i a més zero brots, també destacar que en la jornada d’ahir es van detectar només 3 casos positius per coronavirus.

L’Hospital Comarcal ha notificat que en la jornada d’ahir només havien 9 persones ingressades per la Covid19. En planta es troben 6 malalts per contagi de coronavirus i els altres 3 necessiten atenció mèdica a la Unitat de Vigilància Intensiva.

– La Comunitat registra 995 altes i 489 casos nous de coronavirus

La Comunitat Valenciana ha administrat un total de 373.715 dosis de la vacuna contra el coronavirus. D’elles, 333.424 són de Pfizer, 13.938 de Moderna i 28.353 d’AstraZeneca.

D’altra banda, s’han notificat 489 casos nous de coronavirus confirmats per prova PCR o a través de test d’antígens des de l’última actualització, que situen la xifra total de positius en 380.451 persones. 

Des de l’última actualització s’han registrat 995 altes a pacients amb coronavirus. 

Els hospitals valencians tenen, actualment, 920 persones ingressades, 228 d’elles es troben en l’UCI.

Malauradament s’han registrat 28 defuncions per coronavirus des de l’última actualització, per la qual cosa el total de defuncions des de l’inici de la pandèmia és de 6.802 persones.

D’acord amb les dades registrades, en aquests moments hi ha 7.129 casos actius, la qual cosa suposa un 1,82% del total de positius.

Articles relacionats