19.1 C
Gandia
Dissabte, 23 setembre, 2023

Zaira Pellicer encapçalara la llista electoral de Compromís per Benifairó

– Zaira Pellicer substituirà a Josep Antoni Alberola, qui ja va anunciar que no es presentaria a les eleccions locals del 2023

L’actual regidora de festes i joventut serà l’encarregada d’encapçalar el projecte polític de Compromís per Benifairó. Davant la renúncia de Josep Antoni Alberola, anunciada des del 2015 on va dir que només es presentaria per a dues legislatures, l’assemblea local de Compromís va designar ahir a Zaira Pellicer com a candidata, convertint-se així en la primera dona que encapçalarà una llista electoral a Benifairó. Les polítiques d’igualtat sempre han sigut bandera de Compromís, qui és l’única fora política a Benifairó amb representació i paritat de dones entre els regidors.

Les dues legislatures de govern de Compromís, han sigut uns anys ben intensos, amb una transformació continuada i tranquil·la de la gestió i la política local, trencant inèrcies enquistades i propulsant polítiques transformadores. La candidatura de Zaira demostra la vitalitat del col·lectiu i la seua capacitat de renovació, no sols de candidats sinó també de projecte.

Articles relacionats