21.6 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Yolanda Pastor serà la nova alcaldessa d’Oliva amb una àmplia majoria

Yolanda Pastor serà la nova alcaldessa d’Oliva amb una àmplia majoria

– Projecte Oliva aplega a un acord de govern amb UCIN

– Les dos formacions locals signen un pacte de majoria per l’estabilitat política de la ciutat i la governabilitat necessària per a emprendre procesos de reforma

Projecte Oliva va aconseguir una victòria contundent el passat 28M, a escassos vots de la majoria absoluta. Després d’haver fet una ronda de contactes en la qual Yolanda Pastor s’ha reunit amb totes les formacions polítiques que han aconseguit representació per a la legislatura 2023-2027, quedava patent la possibilitat de governar en solitari, atès que no existia la possibilitat de conformar-se una majoria que impedira l’accés de Pastor a l’Alcaldia.

No obstant això, des de PRO s’ha considerat que per iniciar la reforma de la ciutat i prendre decisions importants per al futur d’Oliva cal garantir l’estabilitat amb una majoria plenària suficient per a fer-ho possible.

Així, PRO i UCIN, les dos formacions locals que hem experimentat la major pujada electoral, i els únics que hem millorat els resultats respecte als anteriors, apleguem a un acord de legislatura.

Els equips d’ambdues formacions ja estem treballant per confeccionar un Programa de Ciutat que naixerà de la confluència dels nostres programes electorals, amb dos eixos centrals: la Reforma Administrativa i assentar les bases per a una nova ordenació urbanística.

Pròximament, s’informarà del repartiment d’àrees entre els distints regidors i del Programa de Ciutat.

Yolanda Pastor (PRO): “Per a nosaltres és molt crucial garantir l’estabilitat política de la ciutat. Un govern més discret, que prenga decisions rellevants i reforme l’administració local necessita amplis acords i consensos que ho facen possible. Així hem conformat un acord de govern amb UCIN i allarguem la mà, com els hem dit personalment a tots els portaveus, al fet que totes les forces que vulguen sumar-se al canvi ho facen. Tenim una oportunitat única en aquesta legislatura i hem de sumar esforços de totes les forces polítiques, col·lectius locals, funcionaris, professionals i resta de societat civil”.

Salvador Llopis (UCIN): “Per a l’equip d’UCIN Oliva, i a mi com a líder d’aquesta agrupació, li agraïsc a Yolanda Pastor que haja encertat en la nostra elecció per a portar a terme aquest canvi necessari en tots els nivells, tant polític, com d’estabilitat, com de gestió, i vull recalcar la gestió, en el sentit, que el poble d’Oliva ho està demanant, i així s’ha visualitzat els resultats de les eleccions del passat 28 de maig. Hem sigut els dos únics partits que hem crescut pel que fa a la confiança dels ciutadans, a la qual cosa, nosaltres posarem tot les nostres forces perquè aquesta demanda ciutadana siga una realitat.”.

Articles relacionats