18.9 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Turisme Comunitat Valenciana concedeix la Bandera Qualitur a 8 platges de la Safor

– Les platges de la Safor són Tavernes de la Valldigna, Xeraco, Gandia, Bellreguard, Miramar, Piles, Oliva i Daimús

Turisme Comunitat Valenciana concedeix la Bandera Qualitur a 44 platges i cales de 17 municipis de la província de València
Es tracta de la província amb major nombre de municipis que ostenten aquest distintiu i destaca Cullera, amb 8 platges guardonades

El secretari autonòmic de Turisme ha participat en Sagunt en l’acte de lliurament de les ‘Banderes Q’ que avalen l’excel·lència turística. A més, ha concedit el distintiu que acredita a Sagunt amb la condició de Municipi Turístic de rellevància Turisme Comunitat Valenciana ha concedit la Bandera Qualitur 2023 a un total de 44 platges i cales de 17 municipis de la província de València, que disposen de certificats de qualitat, medi ambient o accessibilitat, avalant així l’excel·lència d’aquest recurs turístic costaner.

Es tracta de la província que major nombre de municipis té amb Banderes Qualitur, i que més certificats ostenta, representant més del 47,2% del total de la Comunitat Valenciana.

La Bandera Qualitur reconeix l’esforç dels municipis que ofereixen platges amb aigües netes i arenes cuidades, mesures de vigilància, serveis higiènics, equipaments lúdics, mesures de protecció ambiental i la garantia de la seua accessibilitat universal.

La Generalitat, a través de Turisme Comunitat Valenciana, atorga aquest guardó a totes les platges i cales de la Comunitat Valenciana que disposen d’algun certificat reconegut.

Els models d’excel·lència que es reconeixen són: ISO 9001 i Q Qualitat Turística en matèria de qualitat; ISO 14001, Reglament EMAs i ET S de Sostenibilitat en medi ambient i la Norma UNE 170001 en accessibilitat.

Articles relacionats