Ximo Puig destaca el “nervi financer” de Caixa Ontinyent en una visita a la nova seu

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat la labor de Caixa Ontinyent com a “nervi financer” de la Vall d’Albaida i de la Comunitat Valenciana i ha lloat la seua “modernitat, les seues arrels i la seua identitat comuna a un territori i a un compromís permanent amb la gent”.
Puig, que ha visitat la recentment rehabilitada seu de l’entitat coincidint amb l’aniversari dels seus 133 anys d’història, ha subratllat també la projecció social i econòmica d’una Caixa Ontinyent que comptava amb uns 64.000 dipositants a la fi de 2016, una cartera de quasi 500 milions d’euros en crèdits a particulars i una xarxa de prop de 50 oficines amb una plantilla d’unes 200 persones, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.
“És un dia de profunda alegria per al conjunt dels valencians pel que representa Caixa Ontinyent, una caixa que ha significat fer les coses bé quan els altres les estaven fent malament”, ha afirmat Puig. A més, s’ha referit a ella com “el cor del nostre xicotet sistema financer”.
En l’acte, al que també ha assistit el conseller d’Hisenda i model Econòmic, Vicent Soler, el president ha animat a la institució a seguir creixent: “No hi ha dreceres cap a la prosperitat, només existeix el treball i la capacitat d’innovació, la capacitat de tenir en l’horitzó una major productivitat”, ha manifestat.
També ha assenyalat que els sectors productius són els principals beneficiaris de l’existència de Caixa Ontinyent. “Cap país avançat del món pot ser-ho si no té una indústria potent”, ha dit Puig, qui ha destacat que entitats com Caixa Ontinyent “fan possible que la comarca estiga viva i que les comarques centrals signifiquen un pulmó de creativitat i de potència econòmica” tant a nivell autonòmic com a estatal.

Et Pot Interessar