11.5 C
Gandia
Dissabte, 24 febrer, 2024

XIII Triatló Ciutat de Gandia 

  • El diumenge 24 d’abril i es retransmetrà en directe per TeleSafor. Hi comptarà amb una participació estimada de 400 persones.

  • Lydia Morant, regidora d’Esports: «A banda de ser una prova amb atletes federats, també hi haurà 60 esportistes universitaris disputant el Campionat Autonòmic d’Esport Universitari (CADU)».

La regidora d’Esports, Lydia Morant, acompanyada pel president del Club de Triatló Gandia, Álex Muñoz, ha presentat aquest matí la XIII edició del Triatló Ciutat de Gandia. Aquesta prova es celebrarà el proper diumenge 24 d’abril a les 9:00h a la platja de Gandia i es podrà seguir en directe per TeleSafor.

La principal novetat d’una prova on hi haurà huit comunitats autònomes representades és que “a banda de participar-hi atletes federats, també forma part del Campionat Autonòmic d’Esport Universitari (CADU) i, per aquest motiu, comptarà amb la participació de 60 esportistes universitaris”, ha desenvolupat Morant.

Estem encantats d’acollir els triatletes de la Comunitat Valenciana, però també a tots aquells que venen de fora”, ha manifestat Muñoz. A més, el president del Club de Triatló Gandia ha agraït que el CADU es fixés en Gandia per les condicions que té l’estructura de la prova.

La distància total de la provà serà de poc més de 27 kilòmetres, ubicant-se a la categoria esprint: 750 metres de natació al port de Gandia, 21’5 kilòmetres de ciclisme pels carrers de la platja de Gandia (es notificaran els corresponents tallaments de trànsit) i 5 kilòmetres de running. Hi haurà dos eixides des de dins de l’aigua (general i universitària).

La xifra de participants actual ronda els 300, tot i que la data límit per inscriure’s serà el 20 d’abril, inclòs (s’estima que augmentarà fins quasi 400 persones).

L’actual preu d’inscripció és de 30 € per als competidors federats i 43 € per a aquells que no ho estan. La recollida de dorsals serà a la plaça del Port els dies 23 d’abril, de 16:00 a 20:00h, i el 24 d’abril, de 7:00-8:30h.

Articles relacionats