23.1 C
Gandia
Diumenge, 3 juliol, 2022

Xeresa va gaudir del II Trofeu de pilota “Antoniet de Xeresa”

– El trofeu homenatge del llegendari pilotari de Xeresa fou un dels esdeveniments que s’han pogut realitzar en substitució a les festes patronals

Aquest any no ha sigut possible realitzar les festes patronals a Xeresa (igual com a pràcticament tots els pobles) a causa de la pandèmia de la COVID-19. No obstant això, el govern municipal va realitzar una sèrie d’esdeveniments, complint amb la normativa i les mesures de seguretat.

La setmana de festes va comptar amb esdeveniments musicals, contacontes, teatre, sarsuela, focs artificials, un acte d’homenatge a les víctimes a la COVID-19 i la partida de pilota de festes, entre altres. Amb aquests actes el poble de Xeresa sentia breument el sentiment de les festes, tot i que aquests actes es realitzaven sempre amb la precaució i les mesures que la COVID-19 requereix.

La partida de pilota de festes fou la segona edició del Trofeu Antoniet de Xeresa, el llegendari pilotari de Xeresa que va jugar entre els anys 50 i 70. La partida la van disputar Marrahí i Roberto contra Ian i Canari, i van resultar guanyadors la segona parella per 25-30.

Articles relacionats