Xeresa treballa per a potenciar la Pilota Valenciana entre els més menuts

Membres de la corporació es van reunir amb Sebastià Giner, coordinador en Conselleria de pilota valenciana, abans de començar la partida de pilota de festes

El passat mes de maig es va celebrar a Xeresa una partida homenatge a Antonio Blanquer Serralta, conegut al món de la pilota com a Antoniet de Xeresa. Aquest jugador de raspall fou un referent d’aquest esport que va portar el nom de Xeresa pels trinquets des dels anys 50 fins als 70.

Des d’aquesta partida, tant l’anterior govern municipal com l’actual han treballat per fomentar la pilota valenciana al poble. És per això que el passat dissabte, abans de la partida de festes (partida entre Canari i Marrahí, i, Pablo i Seve), l’alcaldessa i alguns regidors es van reunir amb Sebastià Giner, coordinador en Conselleria de pilota valenciana, per a estudiar les opcions per a potenciar el nostre esport autòcton.

L’eix principal de la reunió va girar entorn d’aconseguir que els més menuts coneguen aquest esport i tinguen il·lusió per practicar-lo, per al qual que l’Ajuntament de Xeresa treballarà per a posar en marxa diverses mesures que aniran en eixa direcció.

Et Pot Interessar