Més de 1.000 persones es congreguen en la «XIII Matinal Motera de Palmera»

Aquest diumenge, 18 d’agost, es van reunir més de 1.000 persones en la XIII Matinal Motera de Palmera. Fins al parc de Beneteixir es van desplaçar moters, veïns i fins als més curiosos per a viure, un any més, un gran ambient.

Aquella cita que va començar fa uns anys sent recaptatòria per a la festa de la Joventut del municipi i que un pare va crear per a la seua filla, hui dia s’ha convertit en un dels esdeveniments més lúdics de la comarca de La Safor, on els assistents van gaudir d’un esmorzar amb barbacoa gegant, música en directe, batukada, festa de l’espuma, una volta popular, «gambada» i, per si no fora prou, un variat sorteig de regals en el qual se sortejava, entre altres coses, una motocicleta de 125 cc i que va guanyar un matrimoni del municipi de la comarca de la Ribera Alta, Catadau.

A més de la festa de l’espuma, per a combatre la calor, la Penya Motera de Palmera va instal·lar uns aspersors, on xiquets i majors van poder
refrescar-se durant tot el dia. I com no podia ser d’una altra forma, també van comptar amb la presència de sis botigues moteres que venen accessoris per a motos i que segueixen fidels a aquesta matinal.

Et Pot Interessar