12.9 C
Gandia
Diumenge, 4 desembre, 2022

Xeresa rep la visita del Conseller d’Economia Sostenible Rafa Climent

– Es va realitzar una reunió per a explicar les línies d’ajudes econòmiques per al sector terciari per al 2021 i la visita a un magatzem de taronja del municipi

Xeresa va rebre la visita de Rafa Climent, Conseller d’economia sostenible, sectors productius, comerç i treball, junt amb Júlia Company, Directora general de l’IVACERosana Seguí, Directora general de comerç, artesania i consum i Jacinta Rubio, Directora de gestió, planificació i estratègia de l’IVACE. A més, com a amfitriona estava l’alcaldessa, Anabel Peiró amb altres membres del govern municipal.

La primera part de la visita va consistir en la realització d’una reunió informativa per a explicar les línies fonamentals d’ajudes econòmiques per al sector terciari per a l’any 2021. Aquesta reunió anava dirigida als veïns de Xeresa que es dediquen a aquest sector, majoritàriament comerços locals, perruqueries, centres d’estètica i professionals de la restauració.

Per finalitzar, la segona part de la visita va consistir a veure les instal·lacions d’un dels magatzems de taronja del municipi.

Articles relacionats