17.8 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

Xeresa invertirà 233.685 euros en la millora del Polígon

– S’ampliarà la depuradora municipal amb un sistema de tractament de les aigües residuals derivades de les activitats de la indústria i es reforçarà la senyalització

L’Ajuntament de Xeresa ha aconseguit una subvenció per valor de 165.340 € de la Diputació. Aquesta subvenció cobrirà una part dels 233.685,53 que costarà la millora que Xeresa realitzarà al seu polígon.

Per una banda es reforçarà la senyalització vertical i horitzontal, actuació que beneficiarà a molts treballadors i també a vianants en general, per a gestionar el tràfic i fer els carrers del polígon més segurs.

Per altra banda, s’ampliarà la depuradora municipal amb un sistema de tractament de les aigües residuals derivades de les activitats industrials per part de les empreses ubicades al polígon. A açò, se suma el sistema de desolorització que es va instal·lar a finals del 2020, per seguir treballant des de l’Ajuntament per a acabar amb la problemàtica que es produeix per l’olor de la depuradora a l’inici de la campanya citrícola, entre els mesos d’octubre i desembre.

Aquesta subvenció va ser aprovada per la Corporació de l’Ajuntament de Xeresa al plenari ordinari de gener, comptant amb el vot favorable dels regidors de Compromís i el vot en contra del Partit Popular.

Articles relacionats