XERACO PUBLICA LES BASES DEL CONCURS GUAITA DE ROCK EN VALENCIÀ

Per tal de participar en aquest esdeveniment, coordinat per la regidoria de Joventut i amb la participació de l’Associació cultural juvenil Comboia’t i la Unió Musical de Xeraco, els grups o solistes interessats han de comptar amb almenys dos components menors de 35 anys i han de poder desenvolupar un repertori de 30 minuts en valencià, dels quals com a mínim 20 han de ser cançons originals.

Com a novetat respecte a edicions anteriors, el concurs constarà de tres fases, consistint la primera en votacions obertes per mitjà de les xarxes socials, i la segona en la valoració d’un jurat que determinarà els tres finalistes. Aquestos finalistes seran els seleccionats per a tocar el dia 13 de maig a Xeraco en el concert on els acompanyaran Kontaminació Akústika en qualitat de guanyadors de la edició anterior i Atupa i DJ Biano en qualitat de convidats estrella.

En paraules del regidor de Joventut Iván de los Ángeles, “el Guaita Rock és ja un emblema cultural del nostre municipi. Amb les novetats d’aquesta edició, esperem també potenciar la participació de la joventut i animar a les persones a assistir ja no només com espectadores passives, sino com a part activa en l’esdeveniment”.

Et Pot Interessar