26.8 C
Gandia
Dimecres, 27 setembre, 2023

“Xeraco més net” campanya de sensibilització social

– Xeraco posa en marxa la campanya ‘Xeraco més net’ per apropar els valors de la Responsabilitat Social a la ciutadania

L’Ajuntament de Xeraco dins el Pla de Formació i Divulgació de Responsabilitat Social 2022 de la Diputació de València impulsa una acció municipal que busca apropar a la ciutadania la promoció de valors i cultura de la Responsabilitat social.

La iniciativa que compta amb el suport i finançament de la institució provincial pretén sensibilitzar i fomentar el coneixement de la Responsabilitat Social.

Per a la regidora de Serveis Urbans, Silvia Milvaques, “amb aquesta iniciativa pretenem apropar i difondre a la ciutadania els valors de Responsabilitat Social i aconseguir una major implicació dels veïns i veïnes en el dia a dia del municipi”.

Les accions es realitzaran durant el mes de setembre a través d’una campanya bustiada d’un díptic informatiu en matèria d’accions responsables ciutadanes així com una campanya institucional que impulsa el respecte pel medi ambient i la necessitat de mantindre conductes cíviques.

També està prevista la realització d’una enquesta d’opinió a la ciutadania per conéixer l’impacte de la campanya al municipi.

Articles relacionats