21 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

Xeraco impulsa una campanya de responsabilitat social

responsabilitat social XeracoL’ajuntament de Xeraco ha posat en marxa una campanya de responsabilitat social amb l’objectiu d’apropar a la ciutadania la promoció de valors i cultura perquè tinguen una conducta cívica en diverses matèries socials.

Aquesta iniciativa s’emmarca en el programa de foment, promoció i divulgació de la responsabilitat social de l’àrea de Transparència i Govern Obert de la Diputació de València, compta amb el suport i finançament de la institució provincial.

La regidora de Serveis Urbans, Silvia Milvaques, ha assegurat que amb aquestes accions “pretenem aconseguir una major implicació dels veïns i veïnes en el dia a dia del municipi”.

La campanya es durà a terme al llarg del mes de novembre amb accions de bustiada que inclou un díptic informatiu en matèria d’accions responsables ciutadanes així com una campanya institucional que faça valdre el respecte pel medi ambient, la necessitat de mantindre conductes cíviques i respecte pels animals, així com recomanacions enfront de la COVID-19.

Articles relacionats