14.8 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

Xeraco i Xeresa acolliran al març les III Jornades d’Educació de la UV

Xeraco, Xeresa i la Universitat de València (UV) han prograt les III Jornades d’Educació sota el lema Diversitats a l’Escola, un curs que tindrà una duració de 10h, i es desenvoluparà el mes de març. Les diversitats a l’escola, la coeducació, la intersecció, la igualtat de gènere, les diversitats afectives-sexuals i les diversitats ètnica-cultural són alguns dels temes que s’abordaran. El curs comptarà amb l’acreditació del Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa de la UV. La matrícula està oberta.  

El curs es desenvoluparà a la Casa de la Cultura de Xeraco els dies 5, 6, 12 i 13 del mes de març en horari de vesprada. La primera sessió tindrà lloc el dimarts 5 de març i en ella la professora Ruth Mestre i Mestre, Cap d’Iniciatives de Diversitat de la UV farà una ponència amb el títol “Educant en diversitat des d’una perspectiva interseccional

La següent sessió serà el dimecres 6 de març. Les professores Paqui García i María Pardo  ens parlaran sobre “Coeducació i igualtat de gènere“, ambdues són membres de  l’Associació per la Coeducació. La següent setmana el curs continuarà amb la conferència “Recursos educatius en diversitat afectivo-sexual i de gènere“, impartida pel professor Fran Fernández, responsable de programes educatius de Lambda. El curs finalitzarà el dimecres 13 de març amb una conferència sobre el  “Poble gitano i els reptes a l’àmbit educatiu” a càrrec de la professora Ana Giménez,  de la Universitat Jaume I.

Totes les sessions tindran lloc en la Casa de la Cultura de Xeraco en horari de 18 a 20.30h. Aquest curs està organitzat pel Centre Internacional de Gandia de la UV, amb la col·laboració la Unitat de Diversitat-UV, els ajuntaments de Xeraco i de Xeresa i el CEFIRE de Gandia.

La matrícula, que és gratuïta, es pot formalitzar en la web del centre www.uv.es/cig on també es pot consultar el programa complet del curs.

Articles relacionats