5.3 C
Gandia
Dimecres, 1 febrer, 2023

Xeraco i l’ONG Xaloc inicien el projecte “La mar comença aquí”

L’Ajuntament de Xeraco i l’ONG Xaloc inicien el projecte “La mar comença aquí”. Una campanya que té l’objectiu de conscienciar la població sobre la problemàtica de tirar els residus i aconseguir l’objectiu que la platja siga un lloc lliure de burilles.

Xeraco i lONG Xaloc inicien el projecte La mar comenca aqui 1A més, una altra acció que es durà a terme serà la selecció de clavegueres per instal·lar plaques amb la inscripció “La mar comença ací, no ho contamines” i amb una campanya de comunicació.

Es tracta d’un problema format per dos vessants, la present i la futura. La present tracta la problemàtica de la gran quantitat de burilles que es troben en l’actualitat en les nostres costes, mentre que la futura és la conseqüència de no imposar una solució a aquesta problemàtica, mantenint en el temps la presència d’aquestes burilles.

Cal destacar la necessitat d’involucrar de manera directa al públic al qual va dirigit la campanya, i aconseguir atacar les dos vessants de la problemàtica, la present i la futura.

Campanya la mar

Articles relacionats