10.4 C
Gandia
Divendres, 1 març, 2024

Xàtiva no va ser propícia per als interessos dels ciclistes de la Safor

 

 

– Massa nivell per als ciclistes saforencs en aquest campionat d’Espanya de ciclocròs que s’ha disputat en Xàtiva amb un gran ambient de públic.

Les il·lusions estaven posades en la carrera de júniors on estava Iván Gomar però les coses s’han truncat i els nervis li han passat factura, al final ha acabat huité mentre que el seu company Marc Mestre ha sigut 24 i Jordi Fournies 36, en dones Alejandra Puente ha realitzat una carrera per a oblidar finalitzant en el lloc 34.

En la categoria cadet, els corredors de l’equip valler de l’Amiant no han tingut una bona jornada i Jairo Jaén acabe 54, Vicent Grau 68 i Xavi Mestre 74, mentre que en dones Aitana Calabuig va aconseguir el lloc 16 i Laia Canet 19.

Els sub 23 tampoc han tingut una bona jornada i finalment Joan Fraile Llacer acaba en el lloc 14 i la seua germana Lídia no va acudir a la cita xativina.

També es va disputar el divendres les carreres d’escoles on el valler Cristian Vercher va ser l’únic de la comarca que va competir, acabaria seté en principiants.

Indicar que els resultats de l’equip gandià Teika van ser molt dispars, un campionat d’Espanya cadet amb David Ivars, la medalla de bronze de Leyre Merlet. Raúl Mira aconseguiria el subcampionat de júnior mentre que Sofía Rodríguez va ser medalla de bronze en elit i Sara Bonillo també medalla de bronze en sub 23 comptant amb els millors especialistes de ciclocròs de la Comunitat Valenciana.

Suspés el Campionat Autonòmic de Pista

D’altra banda el campionat autonòmic de pista en la categoria de Madison que havia de disputar-se aquest passat diumenge a Sant Vicent del Raspeig va ser suspés per l’aire.

Precisament aquesta prova havia de celebrar-se en el velòdrom cobert del Lluís Puig de València però la prioritat que tenen els equips forans del World Tour sobre la base del ciclisme valencià va obligar a la federació ha traslladat la cita per tercera vegada en un mes a terres alacantines.

Articles relacionats