23.5 C
Gandia
Diumenge, 26 març, 2023

Xàtiva acull el Campionat d’Espanya de ciclocròs

– Aquest cap de setmana conclou la temporada de ciclocròs amb els campionats d’Espanya que tindran lloc en el polígon de Les Pereres de Xàtiva.

Novament hi haurà una nodrida representació de ciclistes de la comarca amb la ment posada a quedar tan bé com siga possible en un certamen on reunirà els millors especialistes del moment.

La representació comarcal estarà encapçalada per Iván Gomar, de la Font d’en Carròs, que buscarà el títol en juvenils i on estarà també Marc Mestre, mentre que la ciclista Alejandra Puente, de Gandia, correrà també en aquesta mateixa categoria.

D’altra banda en la selecció de la Comunitat Valenciana hi haurà tres representants, Aitana Calabuig, Laia Canet i Jordi Fournies de la Safor. La selecció valenciana no podrà comptar amb altres corredors per què han preferit córrer amb els seus respectius equips, un fet inusual en la resta de federacions.

A més estaran Jairo Jaén, Vicent Grau i Xavi Mestre que amb els colors de l’equip valler de l’Amiant, que correran en cadets i finalment els germans de la Vall, Joan i Lidia Fraile Llacer que actuaran en la categoria regna d’absoluta.

En la màxima categoria estarà després de la seua gira nadalenca, Felipe Orts que lluitarà pel títol davant Kevin Suárez, Iván Feijo, Jonatan Llastres, Mario Junquera i la primera carrera com a professional d’Igor Arrieta que al costat de Juan Ayuso van ser els millors sub 23 del passat any.

La forca Aiacor

Cal destacar que la Penya Ciclista La Forca d’Aiacor ha regalat als 34 integrants de la selecció valenciana un parell de calcetins ataronjats que lluiran el dia de la prova com a suport a l’equip i com a simbologia de l’agricultura valenciana.

.

Articles relacionats