16.2 C
Gandia
Dimarts, 21 maig, 2024

Xarrada Fundació Mira’m a les educadores de les Escoletes Municipals de Gandia

La regidora d’Educació, Carmen Fuster, acompanyada pel director de Disseny i Desenvolupament de Fundació Mira’m, Manuel Martín, van donar una xerrada relativa al programa de la Fundació Mira’m, ‘BB Miradas’, a diferents mestres de la xarxa d’escoletes municipals de la ciutat.

La iniciativa és fruit d’un acord de col·laboració entre el Departament d’Educació de l’Ajuntament de Gandia i la Fundació, que treballa i està especialitzada en la millora de la qualitat de vida de les persones amb Transtorn de l’Espectre de l’Autisme (TEA) i de les seues famílies per portar endavant dos línies estratègiques en les EEIIMM orientades tant a la detecció i al diagnòstic com a la intervenció especialitzada amb l’objectiu de identificar el més ràpidament possible els signes de TEA i trastorns relacionats.


Per portar endavant aquest programa les educadores de la Xarxa d’Escoletes Infantil Municipals han realitzat formació i assessorament relacionats amb el TEA i la gestió de recursos i serveis per adquirir la competència professional que ens permeta identificar els senyals que alerten sobre la presència de TEA. La iniciativa forma part d’un projecte pilot en Europa a través del Programa ‘BB Miradas’ que forma part de l’Estratègia Nacional sobre l’Autisme.

Fuster s’ha mostrat satisfeta per la iniciativa declarant que “volem amb aquesta iniciativa donar el major suport a les famílies per facilitar el diagnòstic i la immersió aquesta nova realitat. Continuarem treballant per millorar la qualitat d’educació dels nostres xiquets i xiquetes”.

Articles relacionats