19.5 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

WONDERWALL I RON BARCELÓ ORGANITZEN UN CAMPUS DE MÚSICA ELECTRÒNICA I FORMACIÓ DE DJ

Durant la trobada hi ha prevista una intensa agenda d’activitats i cursos, que comencen aquest divendres 22 fins a dilluns 25 de juliol. Les sessions formatives versaran sobre com aconseguir ser un bon dj, muntar l’equip de música, usar els faders, quadrar temps, barrejar temes, sincronitzar ritmes, actuar després d’un altre dj, llegir al públic, i aniran a càrrec de JP Candela, Sandro Àvila i Jordi Carreras, a més de les conferències oferides pels dj´s Diego Més i Wally López, tots ells grans figures de projecció internacional; una proposta acadèmica, que també es combinarà amb activitats de caràcter recreatiu, donat l’exòtic entorn en el qual es va a desenvolupar aquesta trobada musical.
Després de finalitzar el programa de classes i activitats, els professors i l’equip de Ron Barceló escolliran a l’alumne més aplicat, qui tindrà l’oportunitat d’obrir la sessió musical que l’últim dia s’organitzarà en l’espai principal de Wonderwall Music Resort, al costat de JP Candela,
icona de l’escena house espanyola i un dels dj´s i productors més destacats de la New Age Electrònica Internacional.
Segons Pepe Fernández, director del Complex, el “Camp per a dj´s” suposa una oportunitat d’involucrar-nos novament en el món de la música i la cultura, alguna cosa molt important per a l’empresa, així com rebre a joves de tota Espanya, seleccionats acuradament a través del departament de comunicació i màrqueting de la marca. “Aquest esdeveniment dota a la ciutat de gran importància, ja que la promoció del Camp està sent enorme i, evidentment, repercuteix de manera positiva en la destinació en el qual se celebra. Així mateix, estem treballant perquè siga un esdeveniment anual i que vaja cobrant rellevància amb el temps”, afirma.
Des de l’organització de l’esdeveniment, Jorge González Cidoncha, Brand Experience Manager Ron Barceló, assegura que a través de la web més de tres milions de persones s’han fet ressò d’aquesta iniciativa, raó que impulsa a la seua empresa a “continuar recolzant el talent dels joves i oferir-los oportunitats perquè convertisquen els seus entreteniments en professió”.
Apostes culturals i lúdiques de similars característiques, les quals col·loquen en primer plànol a la música i a la gent jove, permeten que Gandia es posicione com un de les destinacions turístiques més importants en dates tan assenyalades com les actuals. D’altra banda, aquest grup d’alumnes, al mateix temps que aprenen a partir de l’experiència de grans professionals i aprofiten unes instal·lacions d’allotjament úniques en la zona, també coneixeran i gaudiran l’àmplia oferta estiuenca que ofereix la nostra platja.

Articles relacionats